מתכון לתפוחי אדמה עם תירס ובצל ירוק

אוהבים ארוחות מהירות וקלילות, קבלו מתכון גם מהיר הכנה וגם טעים מאוד והילדים פשוט יזללו, שילוב קוביות תפוחי האדמה יחד עם גרגירי התירס המתוקים יוצרים ארוחה משביעה לכל עת

חני לוין | מתכונים 29.7.2021 | 18:24

תפוחי אדמה עם תירס ובצל ירוק צילום: נועם זיגדון

מתכון לתפוחי אדמה עם תירס ובצל ירוק

המצרכים לתפוחי אדמה עם תירס ובצל ירוק:

  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 תירס בקופסא
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית מרק עוף
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה לתפוחי אדמה עם תירס ובצל ירוק:

  1. מטגנים את הבצל עם השמן, מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-5 דקות נוספות
  2. מוסיפים את התירס והמים ומתבלים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
  3. מבשלים על אש נמוכה עם סיר מכוסה כעשר דקות עד שתפוחי האדמה יתרככו

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום