דביר ג'ברה: יו"ר מפלגת ישראל ביתנו אביגדור ליברמן בישיבת הסיעה: "חוק ההשתמטות שהממשלה פועלת להעביר בכנסת - פוגע בביטחון מדינת ישראל. העברת חוק כזה היא פגיעה חד משמעית בביטחון ישראל. אני קורא גם לכל חברי האופוזיציה להתאחד ולהפעיל לחץ גם על חברי הקואליציה להתנגד לחוק ההשתמטות. לא ניתן שחוק כזה יעבור"
הגר"ד יוסף: "המחשבות של אנשי הממשלה הם איך להשמיד את עולם הישיבות"
במעמד סיום ישיבות בין הזמנים באלעד נשא דברים חבר מועצת חכמי התורה הגר"ד יוסף שזעק: "כל המחשבות של אנשי הממשלה הם איך להשמיד את עולם הישיבות". צפו בתיעוד
ביוזמת מ"מ ראש העיר אלעד יהודה בוטבול התקיים מעמד סיום ישיבות בין הזמנים לבני הישיבות הקטנות והגדולות, המעמד התקיים בהשתתפות חבר מועצת חכמי התורה הגר"ד יוסף, רבני הקהילות בעיר והגר"י קולדצקי.
באירוע שהתקיים לכבודה של תורה, קיימו בחורי הישיבות סיומי מסכתות שנלמדו בישיבות בין הזמנים ברחבי העיר. את המעמד הנעימו הזמרים משה לוק, נמואל הרוש ואלי הרצליך.
חבר מועצת חכמי התורה הגאון רבי דוד יוסף זעק בדבריו בכאב לנוכח גזירות הממשלה והוסיף כי סוף האמת לנצח ודרך התורה לגבור ובתנאי שבני התורה יתמידו בלימודם למרות הגזירות. "כל המחשבות של אנשי הממשלה הם איך להשמיד את עולם הישיבות", אמר הגר"ד. בסיום דבריו שיבח את מ"מ רה"ע יהודה בוטבול על כל פועלו למען בני התורה בעיר והציבור הספרדי בכלל.
ממלא מקום ראש העיר יהודה בוטבול הודה ליו"ר ש"ס ח"כ אריה דרעי שנבצר ממנו להשתתף, על כל הסיוע בכל ענין לרווחת הציבור בעיר. והוסיף כי בסייעתא שמיא זכו לייסד בעיר ארגון בני תורה שידאג לכל צורכיהם של בני התורה בעיר.




































