מיכאל שמש: דרישת דרעי וה״בריחה״ של ח״כי הליכוד והקואליציה מהדיונים בוועדת החוץ והביטחון: אריה דרעי דורש נוכחות משמעותית של חברי הקואליציה וח״כי הליכוד בוועדת החוץ והביטחון. לטענתו, נוכחות כזו תחזק את התמיכה הקואליציונית בחוק ותבלום את הלחץ המופעל על יו״ר הוועדה ועל הייעוץ המשפטי לשנות את נוסח החוק. גורם בוועדה: ח״כי הקואליציה מפקירים את הדיון בוועדה משום שאינם רוצים ״להתלכלך״. לדברי אותו גורם, רוב חברי הקואליציה שאינם חרדים מעדיפים להיעדר מהדיונים.
מצמרר: המוזיקאי מבקש להתפלל על בנו
המלחין, המעבד והקלידן הידוע, שמואל יפת בישר בפוסט מצמרר עם תחילת שנת הלימודים על בנו ידידיה בן אביטל שזקוק לרחמי שמים מרובים • בפוסק מצמרר בפייסבוק הוא כתב "שתהיה בריא בקרוב ונרקוד ונקפוץ יחד בבוקר כל הדרך אל הגן"
המלחין והמעבד שמואל יפת פונה בקריאה נרגשת להתפלל על בנו ידידיה שחלה במחלה הנוראה ל"ע ומאושפז במרכז הרפואי שניידר.
בעמוד הפייסבוק פנה שמואל בפוסט מצמרר ובו הוא מבקש ממיטת בנו בן ה-3 וחצי להתפלל עבורו לרפואה שלימה, ידידיה במקום להתחיל את יומו הראשון בגן, מתמודד בגבורה עם המחלה מזה כמה חודשים.
שמואל פונה לציבור הרחב ואומר: אנו רואים בחוש שהתפילות והלימוד מועילים לידידיה ובכך ראינו צורך לפנות גם לקהל הרחב, שירבו בתפילות.
השם לתפילה ולימוד: ידידיה בן אביטל בתוך שאר חולי עמו ישראל.
