מתכון לפלפלים ממולאים פרווה

מתכון מעולה לאוהדי הפרווה, פלפלים במילוי אורז ותבלינים, בתיבול עדין ומוצלח, בתוספת של ירק קמוץ הנותן את טעמו המשובח לארוחה מצוינת

חני לוין | מתכונים 19.8.2021 | 09:58

פלפל ממלוא פרווה צילום: מירב מלכה

מתכון לפלפלים ממולאים פרווה / מאת: מירב מלכה.

המצרכים לפלפלים ממולאים פרווה:

  • 6-7 פלפלים. (מומלץ לבחור את הנקבות שיש להם 4 רגליים הם יותר מתוקות.)
  • 3 כפות גדושות של אורז (לכל פלפל)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מים
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום פרוסות
  • צרור כוסברה קצוצה

לתיבול:

  • 1/2 כוס שמן
  • 1.5 כפות פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לפלפלים ממולאים פרווה:

  1. חותכים את החלק העליון של הפלפלים, שוטפים היטב ומרוקנים מגרעינים.
  2. מכניסים 3 כפות גדושות של אורז בכל אחד מהפלפלים.
  3. על האורז מפזרים מלח ופלפל שחור וממלאים את הפלפל במים עד ל3/4 מהפלפל
  4. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום והכוסברה ומערבבים מעט.
  5. מניחים מעל את הפלפלים המוכנים בצורה מסודרת זה לצד זה וממלאים את הסיר במים עד לגובה חצי מהפלפלים.
  6. בכוס או קערית ממלאים את המצרכים לתיבול ומערבבים היטב לאיחוד.
  7. שופכים מעל כל פלפל מהרוטב וסוגרים את הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  8. מבשלים במשך 40 דקות עד לבישול מלא.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום