דורון קדוש: שר הביטחון כ״ץ מתקן את הנוסח המתריס של הודעתו מהבוקר כלפי הממשל האמריקני - ובו כתב כי ״כולנו מבינים שפירוק חמאס מנשקו לא יקרה״ באמצעות המהלך המדיני שמובילה ארה״ב - ולכן, לפי השר כ״ץ, ״צה״ל ערוך לחסל את החמאס, להשלים את העבודה כדי שנוכל לממש גם את תכנית ההגירה״. בהודעה נוספת שפרסם לפני זמן קצר, שר הביטחון מחק את המילים ״כולנו מבינים שזה לא יקרה״ ביחס לתכנית ארה״ב - והבהיר כי צה״ל נערך להשלמת משימת חיסול החמאס ״בהתאם לתנאים מדיניים מאפשרים״. ביחס לתכנית ההגירה הבהיר שר הביטחון: ״הנושא יקודם בהיקף נרחב כאשר הממשל האמריקני יחליט לחזור ליוזמה ולקדם אותה״. כ״ץ הוסיף כי ״אין ספק שהמציאות בעזה תחייב את המהלך הזה, בינתיים מתבצעות פעולות שונות בנושא על ידי צוות בראשות רה״מ״.
התפללו: רבי שמעון הצדיק נדבק בפעם השניה
הגל הרביעי: הגאון הצדיק רבי שמעון גלאי נדבק בפעם השניה בנגיף הקורונה לאחר שכבר החלים מלפני שנה. הרב שוהה בביתו למנוחה לאחר חולשה שתקפה אותו
הגאון הצדיק רבי שמעון גלאי מגדולי וצדיקי הדור, נדבק בנגיף הקורונה והוא שוהה בביתו למנוחה לאחר חולשה גדולה.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי הגר"ש גלאי נדבק בפעם השניה לאחר שלפני שנה נדבק בגלים הקודמים בנגיף ובחסדי שמים החלים.
כעת, שוב נדבק הרב לאחר שלא היה מחוסן עקב כך שכבר חלה בנגיף והיה נוגדנים גבוהים, הגר"ש גלאי שרוי בחולשה בביתו בבני ברק והוא זקוק להמשך מנוחה וכמובן לא מקבל קהל כמידי יום.
הציבור נקרא להתפלל לרפואת הגאון רבי שמעון בן אסתר איטה לרפואה שלמה בתוך שאר חולי עמו ישראל.
