דביר ג'ברה: יו"ר מפלגת ישראל ביתנו אביגדור ליברמן בישיבת הסיעה: "חוק ההשתמטות שהממשלה פועלת להעביר בכנסת - פוגע בביטחון מדינת ישראל. העברת חוק כזה היא פגיעה חד משמעית בביטחון ישראל. אני קורא גם לכל חברי האופוזיציה להתאחד ולהפעיל לחץ גם על חברי הקואליציה להתנגד לחוק ההשתמטות. לא ניתן שחוק כזה יעבור"
התפללו: הרבי מרחמסטריווקא אושפז בבית החולים
האדמו"ר מרחמסטריווקא חש חולשה גדולה בימים האחרונים, אחרי שנשלל החשש לקורונה הומלץ לבצע סדרת בדיקות נוספות בבית החולים הדסה בירושלים שם אושפז במחלקה פנימית. הציבור נקרא להתפלל לרפואתו השלימה של האדמו"ר רבי דוד בן שרה גרינא
התפללו לרפואתו של האדמו"ר מרחמסטריווקא מגדולי האדמו"רים בארץ הקודש שפונה היום לבית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים שלא חש בטוב בימים האחרונים.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי היום בצהריים בבית החולים נבדק הרבי במיון שם התגלה זיהום בגופו, ולאחר מכן הוחלט לאשפזו בבית החולים כשהרבי מקבל אנטיביוטיקה דרך הווריד. בבית החולים אף נשלל כי הרבי נדבק בנגיף הקורונה.
בימים האחרונים הרבי לא חש בטוב ושרוי בחולשה גדולה ואף בוטל המעמד אמש של חנוכת בית המדרש של החסידות במודיעין עילית.
בקו המידע של החסידות עדכנו כי הרבי אושפז וכי הוא מקבל אנטיביוטיקה דרך הווריד, החסידים מקווים כי הרבי עוד ישוחרר כבר לפני שבת.
הציבור נקרא להתפלל לרפואת דוד בן שרה גרינא לרפואה שלמה בתוך שאר חולי עמו ישראל.
