מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים
'אורז' המאכל שלא מפסיק להפתיע במתכונים משודרגים ומלאי עניין, הפעם בשילוב של כרפס ועלי מנגולד קצוצים המעניקים טעם ומראה מיוחד למנה מכובדת יותר
מתכון לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים
המצרכים לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים:
- 5 כוסות אורז
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 5 עלי סלרי קצוצים.
- 5 שיני שום כתוש
- 7-1/2 כוסות מים
- מיץ מ-1 לימון /לימון פרסי
- 5 עלי סלק ירוקים קצוצים
- 1 כף מלח
- שמן
אופן ההכנה לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים:
- מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את עלי הסלק והכרפס הקצוץ ומבשלים עד לריכוך
- מוסיפים את השום ומערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
- מתבלים ומוסיפים את האורז, מבשלים על אש גבוהה עד שהמים יגיעו לגובה האורז
- מעבירים ללהבה בינונית, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
