מתכון לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים

'אורז' המאכל שלא מפסיק להפתיע במתכונים משודרגים ומלאי עניין, הפעם בשילוב של כרפס ועלי מנגולד קצוצים המעניקים טעם ומראה מיוחד למנה מכובדת יותר

חני לוין | מתכונים 5.9.2021 | 20:49

צילום: נועם זיגדון

מתכון לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים

המצרכים לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים:

  • 5 כוסות אורז
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 5 עלי סלרי קצוצים.
  • 5 שיני שום כתוש
  • 7-1/2 כוסות מים
  • מיץ מ-1 לימון /לימון פרסי 
  • 5 עלי סלק ירוקים קצוצים
  • 1 כף מלח
  • שמן

אופן ההכנה לאורז עם כרפס ועלי מנגולד קצוצים:

  1. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  2. מוסיפים את עלי הסלק והכרפס הקצוץ ומבשלים עד לריכוך
  3. מוסיפים את השום ומערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
  4. מתבלים ומוסיפים את האורז, מבשלים על אש גבוהה עד שהמים יגיעו לגובה האורז
  5. מעבירים ללהבה בינונית, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום