מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לחזה עוף בטמפורה
מנה מעניינת, קלילה וטעימה של קוביות חזה עוף המטוגנות בשמן עמוק בטמפורה מיוחדת המעניקה טעם מיוחד ומתאימה כתוספת מושלמת לכל מנה עיקרית
מתכון לחזה עוף בטמפורה
המצרכים לחזה עוף בטמפורה:
- 1 ק"ג חזה עוף
- 1 כוס קמח לבן
- 1 שקית אבקת אפייה / כוס סודה לשתיה (לא אבקה)
- מים
- שמן
- 1 ביצה
- מלח
- פלפל חור
- אבקת גריל עוף
- אבקת שום
- מעט אבקת מרק
אופן הכנה לחזה עוף בטמפורה:
- חותכים את חזה העוף לריבועים ומניחים בקערה
- בקערה נוספת מכניסים כוס קמח, שקית אבקת אפייה, כוס מים, ביצה ותבלינים
- מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה סמיכה.
- בינתיים מחממים סיר רחב עם שמן עמוק.
- את קוביות חזה העוף מכניסים לקערת הבלילה וטובלים אותם היטב.
- מכניסים לסיר עם השמן החם ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
- מוציאים על נייר סופג ומתענגים.
- ניתן להקפיץ עם רוטב צ'ילי או לאכול לצד רטבים אסייאתים שונים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: מעין גז
