מתכון לחזה עוף בטמפורה

מנה מעניינת, קלילה וטעימה של קוביות חזה עוף המטוגנות בשמן עמוק בטמפורה מיוחדת המעניקה טעם מיוחד ומתאימה כתוספת מושלמת לכל מנה עיקרית

חני לוין | מתכונים 5.9.2021 | 20:22

חזה עוף בטמפור צילום: מעין גז

מתכון לחזה עוף בטמפורה

המצרכים לחזה עוף בטמפורה:

  • 1 ק"ג חזה עוף
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה / כוס סודה לשתיה (לא אבקה)
  • מים
  • שמן 
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל חור
  • אבקת גריל עוף
  • אבקת שום
  • מעט אבקת מרק  

אופן הכנה לחזה עוף בטמפורה:  

  1. חותכים את חזה העוף לריבועים ומניחים בקערה
  2. בקערה נוספת מכניסים כוס קמח, שקית אבקת אפייה, כוס מים, ביצה ותבלינים
  3. מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה סמיכה.
  4. בינתיים מחממים סיר רחב עם שמן עמוק.
  5. את קוביות חזה העוף מכניסים לקערת הבלילה וטובלים אותם היטב.
  6. מכניסים לסיר עם השמן החם ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
  7. מוציאים על נייר סופג ומתענגים.
  8. ניתן להקפיץ עם רוטב צ'ילי או לאכול לצד רטבים אסייאתים שונים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: מעין גז

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום