מתכון לסירות חזה עוף במילוי בשר

מנה יוקרתית שתשדרג לכם את הסעודה, סירות חזה עוף בתנור במילוי של תערובת בשר עסיסית עם כוסברה קצוצה המקשטת ומעניקה את טעמה הנפלא למנה בשרית מושלמת

חני לוין | מתכונים 9.9.2021 | 10:00

סירות חזה עוף במילוי בשר צילום: נועם זיגדון

מתכון לסירות חזה עוף במילוי בשר

המצרכים לסירות חזה עוף במילוי בשר:

  • 3 פרפרים שלמים של חזה עוף

למירנדה:

  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף תבלין לפרגיות / שווארמה
  • 3 שיני שום
  • מלח

לתערובת הבשר:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים גדולים קצוצים דק
  • פטרוזיליה קצוצה דק
  • תבלין לשווארמה / פרגיות
  • 3 שיני שום כתוש

אופן ההכנה לסירות חזה עוף במילוי בשר:

הכנת המירנדה:

  1. בקערה מערבבים את כל המרכיבים עד לאיחוד.

הכנת מלית הבשר:

  1. בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי המלית עד לקבלת עיסה אחידה.

הכנת הסירות:

  1. מחלקים את החזה עוף ל-2 וחותכים במרכז חריץ (אם רוצים שתצאנה סירות גדולות משאירים את חזה העוף שלם וחורצים בו את החריץ במרכז)
  2. פותחים מהצדדים ויוצרים כיס, משרים כחצי שעה במירנדה לספיגת הטעמים
  3. מלאים את כיס חזה העוף בתערובת הבשר ומסדרים בתבנית, מפזרים כוסברה קצוצה ושופכים מעט מהמירנדה על כל סירה.
  4. מכסים בנייר כסף  ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך כשעה

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום