מתכון לעוגיות טחינה נימוחות

מתכון מוצלח שלא תפסיקו להכין, עוגיות טחינה נימוחות בפה ומלאות טעם, מתאימות למשך השבוע כשמתחשק להתפנק עם עוגיות רכות לצד הקפה 

מתכונים12.9.2021 | 18:13

עוגיות טחינה נימוחות צילום: שולמית שחר

מתכון לעוגיות טחינה נימוחות / מאת: שחר שולמית

המצרכים לעוגיות טחינה נימוחות: (כ70 עוגיות)

מידות אוניברסליות

  • 3/4 כוס סוכר
  • 3.5 כוסות קמח
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 200  גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
  • 1 סוכר וניל

אופן ההכנה לעוגיות טחינה נימוחות:

  1. במעבד מזון מאחדים את כל החומרים עד לאיחוד
  2. מניחים מהבצק מידה של כף בתוך תבניות הסיליקון ומפלסים את המסה (לא ממלאים את התבניות עד סוף התבניות כי העוגיות תופחות...אם אין תבניות סיליקון מכינים צורות לפי טעמכם ומניחים אותם על גבי נייר אפיה)
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ20 דקות
  4. מצננים היטב לפני חילוץ
  5. ומפדרים באבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

שתף כתבה זו