מתכון לרוטב צ’ימיצ’ורי

'צ'ימיצ'ורי' הרוטב הטעים במתכון מעולה, מתאים כמשרה לבשר צלוי על גריל, מורכב מכוסברה ופטרוזיליה קצוצים בשילוב של פלפל ירוק חריף, שום, בצל סגול, תבלינים וחומץ, הנטחנים במעבד מזון ויוצרים רוטב משובח וטעים במיוחד

חני לוין | מתכונים 5.10.2021 | 10:12

רוטב צ’ימיצ’ורי צילום: נועם זיגדון

מתכון לרוטב צ’ימיצ’ורי

המצרכים לרוטב צ’ימיצ’ורי:

  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 פלפל גמבה אדומה
  • 1/2 פלפל ירוק חריף
  • 7 שיני שום
  • 1 בצל סגול בינוני
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/3 כוס חומץ בן יין
  • ½-1 כפות אורגנו יבש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה מתכון לרוטב צ’ימיצ’ורי:

  1. מכניסים למעבד מזון את כל הירקות וקוצצים היטב בפולסים
  2. מוסיפים לקערת הבלנדר את השמן זית, החומץ בן יין וכל התבלינים מערבלים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
  3. מעבירים לקופסא ומערבבים קלות בעזרת כף.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום