פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
השר כהנא נגד גפני: "גרם להשנאה של הדת"
השר מתן כהנא הוא 'הפרויקט' המרכזי של הסיעות החרדיות בממשלה | העימות היומי: אחרי שגפני תקף את השר "מטרה לרסק את היהדות" כהנא משיב אש: "גפני הוביל להשנאת הדת" | כל הפרטים
השר כהנא הוא הפרויקט המרכזי של החרדים בימים אלה, לא רק התפקיד הרגיש הו הוא מחזיק, השר לשירותי דת, אלא גם הנושאים והדרך בהם הוא מתעסק עם רפורמות בנושאי הדת מכעיסים מאוד את הנציגים החרדים שמכוונים נגדו את האש.
בין הדיונים על רפורמת הכשרות המתנהלים בכנסת לקראת אישור חוק ההסדרים, אתמול יצאו הנציגים החרדים למתקפה נגד השר כהנא שאמר בראיון ל ynet כי הוא בוחן שינוי בנושא הנישואין, כך שבישראל יתאפשרו נישואין חוקיים מחוץ לרבנות הראשית.
בין התוקפים היה חבר הכנסת משה גפני, שתקף, "מתן כהנא שם לו למטרה לרסק כל נושא של יהדות בישראל ושלא יישאר ממנה זכר חס וחלילה.
הבמה שהועמדה לרשותו והגיבוי שמקבל מבנט, שקד ומפלגת ימינה, הופך אותם לשותפים לפשע", נמסר בהודעה בתגובה לדברי כהנא.
הבוקר (רביעי) משיב לו השר כהנא במתקפה חריפה, שתקף אותו בראיון ל'כאן רשת ב', בו אמר: "עובדתית - הדרך שגפני הוביל גרמה להשנאה של הדת בישראל״. לדברי השר לשירותי דת, ״צריך להראות את הצדדים היפים של היהדות. אם נפסיק לכפות את זה על אנשים, הם יבחרו בזה".
