מתכון לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס ופיצוחים

עוגיות מלאות כל טוב שפשוט לא תפסיקו לאכול אותם, מומלץ להכין כמויות כפולות, שילוב שיבולת השועל עם הפיצוחים החמוציות והשוקולד צ'יפס יוצרים עוגיות מושלמת וממכרות בטירוף

חני לוין | מתכונים 8.10.2021 | 11:18

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס ופיצוחים צילום: אורלי מוסאי

מתכון לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס ופיצוחים

המצרכים לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס ופיצוחים:

כוס מדידה ח"פ חמה.

  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 ביצה
  • חופן חמוציות
  • חופן אגוזים קצוצים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
  • 1/4 כוס שקדים פרוסים
  • 1/4 כוס קוקוס 
  • 1/4 כוס מים (לא חייב)

אופן ההכנה לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס ופיצוחים:

  1. בקערה מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. יוצרים כדורים ומועכים מעט.
  3. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להזהבה נאה.

הערות: ניתן להמיר את הקמח בכל קמח אחר ואת הסוכר בסוכר חום.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אורלי מוסאי

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום