סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
כלבנים ובלשים: כך נתפסו כלי הנשק בכפר הפלסטיני | תיעוד
כוחות משטרה, ביניהם בלשים וכלבנים, פשטו הלילה על בית בכפר הפלסטיני פארעה בבקעת הירדן | בבית נתפסו רובה צייד, אקדח cz, מחסניות ותחמושת מסוגים שונים | שני חשודים נעצרו | צפו בתיעוד
במהלך סוף השבוע, בפעילות יזומה של בלשי המשטרה בכפר פארעה באיזור בקעת הירדן כנגד עבירות בנשק, במהלך חיפוש בבית נתפס רובה ציד, אקדח cz, מחסניות ותחמושת מסוגים שונים.
שני החשודים, בגירים פלסטינים תושבי פארעה נעצרו לחקירה. "משטרת ישראל תמשיכו לפעול בנחישות נגד עבירות של החזקת וסחר באמצעי לחימה במטרה להגן על שלומו וביטחונו של הציבור", נמסר מהמשטרה.
