רועי קייס: ערוץ אל-חדת׳ הסעודי מדווח ממקורותיו, כי סבב ראשון של מו"מ טכני ישיר בין וושינגטון וטהראן יתקיים מחר בשוויץ. המקורות הוסיפו כי השיחות בין איראן וארצות הברית יתקיימו בציריך שבשוויץ. המקורות ציינו, כי המו"מ הטכני בין איראן וארה"ב יכלול היבטים משפטיים שקשורים להסרת הסנקציות המוטלות על איראן. המקורות הבהירו, כי המו"מ הטכני בין איראן וארה"ב יכלול את סוגיית הכספים והנכסים האיראנים המוקפאים בקטר. המקורות הדגישו, כי המו"מ הטכני יכלול את סוגיית הגרעין האיראני. עוד צויין כי קטר ופקיסטן ישתתפו בשיחות ובחלק מישיבות המו"מ ישתתפו טורקיה וסעודיה. בדיווח מוזכר גם שבישיבות המו"מ שאינן פומביות ידונו בסוגיות הקשורות ללבנון וחזבאללה
בן-גביר: "לכסח את מי שלוקח פרוטקשן"
בשל הידרדרות הביטחון האישי בנגב, מאות תושבים השתתפו בהפגנה למען בטחון הנגב בעיר באר שבע וקראו לממשלה ולמשטרה לפעול למען בטחון התושבים | יו"ר 'עוצמה יהודית': "הדם שלכם אינו הפקר"
בצל קידום הקמת הישובים בדרום, עשרות השתתפו אתמול (רביעי) בהפגנה שקראה לממשלה לפעול למען ביטחון האזרחים, בסימן "די לאלימות, רוצים משילות".
בהפגנה, שהתקיימה מול בניין עיריית באר שבע, מחו התושבים על כך שלטענתם אין די ביטחון לתושבים תוך שהם קוראים להחזיר את המצב לקדמותו. חבר הכנסת איתמר בן-גביר נכח בהפגנה, וטען שצריך "לכסח" את מי שלוקח פרוטקשן.
"היה חשוב לי לבוא לכאן ולומר לכם שיש לכם נציגות בכנסת, שיש מי ששומע אתכם, יש מי שנלחם בשבילכם", אמר יו"ר 'עוצמה יהודית' בהפגנה. "הדם שלכם אינו הפקר. שמעתי את הממ"ז פרץ עמר שאני מעריך אותו, מדבר על כך שחייבת להיות הסדרה ואם לא תהיה הסדרה הפשע יימשך, יהיו כאן פרוטקשן ועבריינים".
"ואני אומר לו, לא, התפקיד שלך לדאוג לתושבים, לשמור על הילדים שלהם, על התינוקות, על הנשים שסופגות הטרדות, לקיים את הוראות החוק ומי שלוקח פרוטקשן צריך לכסח אותו", טען.
