מתכון לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי

תוספת מושלמת למנה עיקרית בשבת לצד עוף או שניצלים, שילוב רבעי תפוחי האדמה עם גרגירי החומוס והתיבול הפיקנטי יעניקו לכם ארוחה מהירה ומלאת טעמים

שולמית שחר | מתכונים 14.10.2021 | 11:08

תפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי צילום: שולמית שחר

מתכון לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי / שחר שולמית

המצרכים לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:

  • 12 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 קופסת שימורים של חומוס שלם

לתיבול:

  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מתוקה גרוסה
  • טימין
  • פילדלפיה
  • פירורי פנקו

אופן ההכנה לתפוחי אדמה בשילוב גרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים
  2. שוטפים את החומוס ומסננים מנוזלים
  3. מניחים את תפוחי האדמה והחומוס בתבנית
  4. ומורחים אותם עם הידיים בשמן זית
  5. מפזרים מעל את התיבול מעט מכל דבר לפי טעמכם ...מפזרים מעל פירורי פנקו
  6. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור על חום של 200 מעלות עד הזהבה

הערה: אפשר לשנות תיבול לפי טעמכם

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום