רועי קייס: שר החוץ המצרי, בדר עבד אל-עאטי, שוחח בטלפון עם השליח האמריקני, סטיב וויטקוף, והדגיש שיש צורך להתערב במהירות כדי להרגיע את המצב באזור ולחזק את הפסקת האש. הבכיר המצרי אמר לוויטקוף לפי משרד החוץ המצרי, שהתוקפנות הישראלית על לבנון ממוטטת את כל המאמצים האזוריים להשיג את הרגיעה המיוחלת באזור. שר החוץ המצרי גם שוחח בטלפון עם שר החוץ הצרפתי בהתפתחויות האחרונות. יש לציין כי היום שגריר מצרים בלבנון, עלאא' מוסא, אמר אחרי פגישה שקיים עם יו"ר הפרלמנט השיעי, נביה ברי, בעל הברית של חיזבאללה, כי מצרים משקיעה מאמצים כדי להכליל את לבנון בהפסקת האש.
ליברמן מלגלג על החרדים: "להצטייד בנוזל"
שר האוצר ליברמן מפרסם הערב פוסט מתריס על רקע הדיווחים כי החרדים נוהרים לרכוש חד פעמי לקראת ההתייקרות הצפויה הלילה. ליברמן צייץ תמונה שלו שוטף כוס בכיור: "צריך רק להצטייד בנוזל כלים רב פעמי"
בצל ההתייקרות הלילה של מוצרי החד פעמי בעקבות המס החדש שהטילה הממשלה בניצוחו של שר האוצר אביגדור ליברמן, ברשתות החרדיות נצפו הערב (ראשון) תורים יוצאי דופן בעקבות רצון של אנשים לאגור חד פעמי טרם כניסתה של הגזרה לתוקף והמחירים כמעט ומכפילים עצמם. את שר האוצר הנתון הזה דווקא משעשע והוא מפרסם הערב בטוויטר ציוץ מתריס במיוחד.

ליברמן אינו מתרשם מהחשש החרדי וההתנפלות על מוצרי החד פעמי לקראת ההתייקרות, ומפרסם הערב (ראשון) ציוץ בטוויטר, בו הוא כותב לצד תמונה שלו שוטף כוס בכיור ביתו: "אין צורך להמתין בתורים ארוכים ולהסתער על ה"חד פעמי", צריך רק להצטייד בנוזל כלים רב פעמי!", עוקץ השר את החרדים.
תושבים איתם שוחח כתב 'בחדרי חרדים' סיפרו על הקושי הכלכלי העצום שהם עתידים להתמודד נוכח הגזירות שהטיל שר האוצר.
"אנחנו גם ככה נחנקים", זועקת מ. כשהיא תוהה מה תעשה בעוד מספר ימים כשחוק מיסוי החד פעמי יכנס לתוקפו.
