מתכון ללאפות מעלי תרד ושומשום שחור

מתכון ללאפות המורכבות מעלי תרד ומגוון מצרכי הבית בשילוב של שומשום שחור יוצרים לאפה מושלמת וטעימה במיוחד, מוזמנים לנסות

שולמית שחר | מתכונים 9.11.2021 | 10:19

לאפות מעלי תרד ושומשום שחור צילום: שולמית שחר

מתכון ללאפות מעלי תרד ושומשום שחור / שחר שולמית

המצרכים ללאפות מעלי תרד ושומשום שחור:

מידות אוניברסליות

  • 100 גרם תרד טרי
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל ארבע העונות
  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות קמח
  • 1/3 כוס שומשום שחור
  • 1/4 כוס שמן

אופן ההכנה ללאפות מעלי תרד ושומשום שחור:

  1. טוחנים את התרד יחד עם כוס מים (כוס מתוך 2 כוסות המים שבמתכון) עד למצב נוזל של ירוק ואחיד
  2. שמים את הנוזל בקערה ומוסיפים לו את יתר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד, יוצקים מידה של 1/2 כוס מהמסה למחבת טפלון משומנת מעט מאוד ומטגנים את הלאפות מ2 הצדדים
  3. (משמנים מעט מאוד את המחבת לפני כל טיגון ומכסים את הלאפות המוכנות במגבת מטבח עד לשימוש)
  4. מתקבלות 8 יחידות

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום