מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה
תבשיל משובח ומיוחד של כרעיים עם בצל, שעועית ירוקה ושעועית צהובה המתבשלים יחד בסילאן ומגוון תבליני הבית ומעניקים לכם מנה עיקרית מוצלחת וטעימה
מתכון לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה / שחר שולמית
המצרכים לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה:
כוס מדידה: חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה
- 4 בצלים גדולים
- 1/2 כוס שמן
- 7 יחידות כרעיים ללא עור
- 500 גרם שעועית ירוקה
- 500 גרם שעועית צהובה
- 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל 4 העונות
- 1/2 כוס סילאן
אופן ההכנה לתבשיל כרעיים בסילאן, בצל ושעועית ירוקה וצהובה:
- מקלפים וקוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד הזהבה
- מניחים מעל הבצל את השעועיות ומעליהם את העופות ואת התבלינים
- מבשלים את התבשיל מכוסה על להבה נמוכה עד לצמצום הנוזלים
- מידי פעם לוקחים בכף מהרוטב שבתחתית הסיר ויוצקים אותו על גבי התבשיל
בהצלחה רבה ובתאבון
