ישיבת הממשלה בעניין הטיפול בפשיעה לאומנית על ידי יהודים. השר אבי דיכטר: צריך להחזיר את המעצרים המנהליים. השר ישראל כ״ץ: אני אטפל בביטחון המדינה ואתה תטפל בביטחון התזונתי. דיכטר: מה זה צריך להביע? זו החלטת ממשלה. לא החלטת השר. אני ראש שב״כ לשעבר ויש לי מה לתרום בנושא. כמו שאתה חקלאי ושר חקלאות לשעבר ולכן מותר לך להביע דעה בביטחון המזון, אז כך גם אני, ראש שב״כ לשעבר, יכול להביע דעה על נושאי ביטחון. כ״ץ: אתה ראש שב״כ לשעבר, לא ראש השב״כ המכהן (גרינצייג)
נתוני התחלואה בישראל; 44 חולים במגזר החרדי
לצד ירידה בחולים קשה, מונשמים, ומחוברים לאקמו, מנין הנפטרים עולה ב-3 | מניין המאומתים נותר מתחת ל-500 | עדכון קורונה יומי
משרד הבריאות מעדכן הבוקר (שני) את נתוני תחלואת הקורונה. מנין הקורבנות מפרוץ הנגיף עולה ב-3 ל-8,143.
מספר המאומתים היומי: אתמול נערכו כ-73 אלף בדיקות קורונה, מתוכם 0.54% התגלו חיוביים, סה"כ 390 מאומתים חדשים. מקדם ההדבקה נותר על 0.88.
אחוז המאומתים על פי מגזרים:
מגזר כללי - 201; מגזר ערבי - 109; מגזר חרדי - 44 בלבד.
מנין החולים קשה הבוקר: יורד ב-11 ל-145. מספר המונשמים יורד ב-2 ל-98. ומנין המחוברים למכשיר האקמו עומד על 34.
במקביל, מספר המתחסנים במנה השלישית: אתמול התחסנו במנת "הבוסטר" - 4,972 בלבד. במנה השנייה - 1,590. ובמנה הראשונה - 1,567.
בסך הכול מספר המתחסנים המצטבר במנת "הבוסטר" (השלישית) עומד על -4,021,415; את המנה השנייה קיבלו -5,754,736 איש; ואת המנה הראשונה -6,257,947 בני אדם.
