מתכון לחטיף שקדיות בצי'ק
חטיף שקדים במתכון מהיר וקל להכנה, מתאים כנשנוש לכל עת, חטיף שהוא גם בריא וגם טעים ופשוט לא תפסיקו לאכול אותו
חני לוין | מתכונים 16.11.2021 | 10:51
מתכון לחטיף שקדיות בצי'ק / שחר שולמית
המצרכים לחטיף שקדיות בצי'ק:
מידות אוניברסליות
לשקדיות:
- 1 ביצה גודל לארג'
- 1/2 כוס סוכר חום בהיר
- 2 כפות דבש
- 300 גרם שקדים פרוסים מולבנים
- 1/2 כוס שומשום
אופן ההכנה לחטיף שקדיות בצי'ק:
- בקערה גדולה מקשקשים במטרפה את הביצה
- מוסיפים את הסוכר והדבש
- מוסיפים את השקדים והשומשום ומערבבים עד לאיחוד
- מחממים תנור ל-160 מעלות, ממלאים תבניות סיליקון משומנות במסה ואופים עד הזהבה (משהו בין 15 ל20 דקות) מצננים ומקפיאים לפני חילוץ
- אם אין תבניות סיליקון מניחים תלוליות בגודל אחיד ובמרחקים קטנים בין עוגיה לעוגיה על גבי נייר אפייה ואופים עד הזהבה
בהצלחה רבה