סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
ירושלים: ילד חרדי החליק ונפצע, מצבו קשה
כוחות ההצלה הוזעקו הערב לשכונת הר חומה בבירה, לאחר שילד כבן 13 החליק בזמן שרכב על אופניו | הוא פונה לבית החולים במצב קשה
ילד כבן 13 החליק הערב מאופניו ונפצע ברחוב הרב ישעיהו דולגין בירושלים. מצבו מגדר קשה. מאיחוד הצלה נמסר כי צוותי הרפואה של הארגון העניקו סיוע ראשוני לנער בן 13 שנפצע בירושלים.
יוני רוזנפלד פרמדיק איחוד הצלה מסר: "לדברי עוברי אורח הנער נפל על כידון אופניו תוך כדי רכיבה ובעקבות כך נפצע קשה. בסיוע צוות ניידת טיפול נמרץ של איחוד הצלה הענקנו לו סיוע ראשוני בזירה".
אריה שביט נהג אמבולנס של איחוד הצלה הוסיף: "לאחר הסיוע הראשוני בזירה הוא פונה בניידת טיפול נמרץ של איחוד הצלה למרכז הרפואי הדסה עין כרם כשבשלב זה מצבו מוגדר קשה".
