מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים

מתכון מוצלח שהילדים הכי אוהבים, רולדת שוקולד וביסקוויטים המצופה בשוקולד ופקאנים מסוכרים מעניקה לכם קינוח קליל, מהיר והכי טעים שיש

חני לוין | מתכונים 18.11.2021 | 12:37

רולדת שוקולד צילום: אתי זוהר

מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים / אתי זוהר

המצרכים לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים:

  • 2  חב' שוקולד מריר (200 גר')
  • 1 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית לפרווה
  • 1/4 כוס קוקוס
  • 2 שרוולי ביסקוויטים גרוסים (יש להוסיף לפי הצורך)

לציפוי:

  • 1 חב' שוקולד מריר
  • 1 כף שמן
  • פקנים מסוכרים / קוקוס

אופן ההכנה לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים:

  • ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה, מוסיפים את הקוקוס והביסקוויטים ומערבבים היטב.
  • מכניסים להקפאה של 10 דקות ומגלגלים לרולדה או מכדררים לעיגולים.
  • מכניסים למקפיא למשך כשעה או יותר.

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב.
  2. טובלים כל כדור או מזלפים מעל הרולדה ומפזרים את הפקאנים המסוכרים או את הקוקוס מלמעלה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום