סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
בני ברק: פלסטיני ניסה לגנוב אופניים - ונתפס 'על חם'
פלסטיני כבן 25 נעצר הלילה בעת ניסיון גניבת אופניים חשמליים במרכז העיר בני ברק | לאחר שנתפס ע"י מתנדבי השומרים, הוא נעצר לתחנת המשטרה
מתנדבי 'השומרים' עצרו הלילה 'על חם' פלסטיני תושב השטחים, בזמן גניבת אופניים חשמליים במרכז העיר בני ברק
אמש, בשעת לילה מאוחרת התקבל דיווח מתושב העיר, על חשוד שמתעסק עם אופניים חשמליים באזור רחוב ישעיהו הנביא בעיר.
מתנדבי הארגון שהוזנקו למקום זיהו את החשוד מתעסק עם אופניים חשמליים ותיעדו אותו בזמן אמת, על מנת שתיהיה תשתית ראייתית לביצוע הגניבה.
מיד לאחר מכן, המתנדבים ניגשו לחשוד, צעיר כבן 25, תושב השטחים ועיכבו אותו במקום עד להגעת שוטרי סיור של משטרת מרחב דן שהובילו אותו להמשך חקירה בתחנת המשטרה.
בארגון השומרים מבקשים מתושבי העיר לחייג למוקד הארגון ולדווח על כל חשד לפריצה, דיווח שמונע נזק כספי מתושבים ומצמצם את רמת הפשיעה בעיר.
