קבלו הצצה מקרוב אחר הליך הייצור של הסופגנייה
שבוע לפני חג החנוכה יצא כתבנו כשהוא מצויד במיקרופון ומצלמה לקונדיטוריה הבני ברקית בכדי לתעד את שלב הכנת הסופגניה המתוקה שכולנו אוהבים לנשנש במשך שמונת ימי החג • יוסי ריינר מוסיף והולך
יוסי ריינר | מתכונים 21.11.2021 | 21:50
הסופגנייה היא אחד המאכלים המסורתיים והסמליים של חג החנוכה שנהגו לאכול בכל תפוצות ישראל במשך דורות, ולא סתם, הסיבה לכך, שעיקר הנס בחנוכה נעשה על ידי השמן, - מציאת פך השמן על ידי הכהנים, לכן נהגו לאכול בחנוכה מאכלים המטוגנים בשמן.
כתב 'בחדרי חרדים' יצא לקונדיטוריית הבוטיק של בני ברק, לעקוב אחר תהליך הייצור של הסופגניה המתוקה שלב אחרי שלב, תהליך שכולל בין היתר, את הכנת הבצק המוקפד, ועד השלבים הסופים, רגע לפני שאנחנו מברכים עליה "בורא מיני מזונות" ונכנסים לאווירת החג.