ישיבת הממשלה בעניין הטיפול בפשיעה לאומנית על ידי יהודים. השר אבי דיכטר: צריך להחזיר את המעצרים המנהליים. השר ישראל כ״ץ: אני אטפל בביטחון המדינה ואתה תטפל בביטחון התזונתי. דיכטר: מה זה צריך להביע? זו החלטת ממשלה. לא החלטת השר. אני ראש שב״כ לשעבר ויש לי מה לתרום בנושא. כמו שאתה חקלאי ושר חקלאות לשעבר ולכן מותר לך להביע דעה בביטחון המזון, אז כך גם אני, ראש שב״כ לשעבר, יכול להביע דעה על נושאי ביטחון. כ״ץ: אתה ראש שב״כ לשעבר, לא ראש השב״כ המכהן (גרינצייג)
עדכון: מצבם של שני הפצועים בפיגוע אמש
בחלוף יממה מהפיגוע הקשה בעיר העתיקה, בו נרצח אליהו דוד קיי הי"ד, ונפצעו ארבעה נוספים - שניים מתוכם שוחררו מבית החולים ושניים נוספים עודם מאושפזים | עדכון מצבם של הפצועים יהודה אימרגרין וזאבי קצנלבוגן
יממה לאחר הפיגוע הקשה בעיר העתיקה, שגבה את חייו של אליהו דוד קיי הי"ד תושב מודיעין בן ה-26, נותרו היום (שני) שני פצועים מהפיגוע מאושפזים בבתי החולים. יהודה אימרגרין (26), פצוע שנפגע מירי בחל חלקי גופו ומאושפז בית החולים שערי צדק, שם עבר במהלך הלילה מספר ניתוחים נוספים. וכעת הוא מורדם ומונשם ביחידה לטיפול נמרץ ומצבו מוסיף להיות קשה אך יציב. שמו לתפילה - אהרון יהודה בן טובה.
מחבל פתח באש לעבר מתפללים: יהודי נרצח בפיגוע טרור בירושלים
זאבי קצנלבוגן בן ה-46, אשר נפצע אתמול מירי בזרועו, ופונה אל יחידת הטראומה בהדסה עין כרם, מתאושש במחלקה האורתופדית בבית החולים כאשר משפחתו לצידו. מצבו הבוקר מוגדר - קל ויציב.
כזכור, אתמול נפצעו בפיגוע ארבעה. ביניהם שני שוטרים, שנפצעו באורח קל ושוחררו 5 שעות לאחר הפיגוע לבתיהם. כאמור, שני הפצועים האחרים ועדיין מאושפזים.
