רח"ט מחקר באמ״ן אמר בדיון: ״אנחנו מזהים רצון של חמאס לחדש את המשילות בקו האדום (כלומר בשטח של חמאס) לגייס אנשים ולבצע התעצמות וצריך לשים לב שחמאס עדיין ארגון מאיים״. הרמטכ״ל הסתייג מעט ואמר: אני מבין את האמירה של רח"ט מחקר, היא נכונה כי אלה הכוונות שלהם ולצד זאת אני אומר לך רה״מ - חמאס הוא ארגון מוכרע הוא לא יורה, אנחנו מחסלים לו מחסנים, אנחנו מחסלים לו בכירים ואת מי שעשה את השביעי באוקטובר, הוא לא מגיב, ולכן אפשר להגיד שחמאס הובס (ווינט)
"רצה עם ילד בזרועותיה": בן 8 נפגע מרכב, מצבו קשה
ילד כבן 8 שרכב על אופניו ביבנה, נפצע הערב באורח קשה מפגיעת רכב | פאראמדיקית מד"א: "כשהגענו ראינו אשה עם ילד בזרועותיה, היא רצה והכניסה את הילד לאמבולנס"
ילד כבן 8 נפצע הערב (חמישי) באורח קשה לאחר שנפגע מרכב בזמן שרכב על אופניו. התאונה הקשה התרחשה ברחוב שבזי פינת בוכריס ביבנה. כוחות ההצלה העניקו לילד טיפול רפואי ופינו אותו כשהוא מורדם ומומדם לבית החולים קפלן ברחובות.
הדיווח על התאונה התקבל במד"א בשעה 18:53. "התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על ילד שרכב אופניים ונפגע מרכב, ברחוב שבזי פינת בוכריס ביבנה", נמסר מהארגון, "חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח קפלן, ילד כבן 8 במצב קשה, מחוסר הכרה, מונשם, עם חבלה רב מערכתית".
פאראמדיקית מד"א יעל אנקונינה , סיפרה: "כשהגענו ראינו אשה עם ילד בזרועותיה, היא רצה והכניסה את הילד לאמבולנס, הוא היה מחוסר הכרה וסבל מחבלה רב מערכתית, סיפרו לנו שהוא נפגע מרכב בזמן שרכב על אופניים, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים, שכלל טיפול תרופתי הרדמה והנשמה ופינינו אותו לבית חולים תוך המשך טיפול כשמצב קשה ולא יציב."
מהמשטרה נמסר כי היא החלה ב"חקירת תאונת דרכים בין כלי רכב לרוכב אופניים בן 8 שהתרחשה לפני זמן קצר ברח' שבזי ביבנה". כוחות משטרה ובהם בוחן תנועה נמצאים במקום לבחינת נסיבות התאונה
