מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
התפללו שחרית בישיבה ומצאו את זיווגם
מופת בישיבת 'רינה של תורה' בעיר כרמיאל הבחורים המבוגרים שמעו לעצתו של ראש הישיבה להגיע לשחרית בישיבה ומצאו את זיווגם במהרה. 'בחדרי חרדים' עם הסיפור מהישיבה בצפון שרכשו לחבריהם המבוגרים הקפה שישית במאות דפי גמרא ועל עצתו של ראש הישיבה
בישיבת 'רינה של תורה' הממוקמת בעיר כרמיאל כמו בכל ישיבה ישנם בחורים מבוגרים אשר טרם מצאו את זיווגם וציפו לשידוך זמן רב.
לשם כך החליטו חבריהם הבחורים לקנות ביניהם בחג שמחת תורה תשפ"ב 'הקפה' לזכותם של הבחורים המבוגרים, החברים לקחו ע"ע לימוד של מאות דפי גמרא כל אחד. הבחורים רכשו עבורם את ההקפה השישית 'עוזר דלים' כסגולה לזיווג ושידוך.
ראש הישיבה הגאון רבי אברהם הלוי סטוארט אמר לבחורים כי בנוסף לרכישת דפי הגמרא ש"מי שיקפיד במשך חודש שלם להתפלל תפילת שחרית בישיבה ימצא את זיווגו בעז"ה" והבטיח שיתפלל עליו.
ואכן, בתוך פחות מחודש מתחילת הזמן שלושה בחורים מהמבוגרים בישיבה התארסו בשעטו"מ ובסוף השבוע הבחור המבוגר ביותר התארס אף הוא לאחר שהקפיד עד עכשיו על תפילת שחרית בישיבה.
