ישיבת הממשלה בעניין הטיפול בפשיעה לאומנית על ידי יהודים. השר אבי דיכטר: צריך להחזיר את המעצרים המנהליים. השר ישראל כ״ץ: אני אטפל בביטחון המדינה ואתה תטפל בביטחון התזונתי. דיכטר: מה זה צריך להביע? זו החלטת ממשלה. לא החלטת השר. אני ראש שב״כ לשעבר ויש לי מה לתרום בנושא. כמו שאתה חקלאי ושר חקלאות לשעבר ולכן מותר לך להביע דעה בביטחון המזון, אז כך גם אני, ראש שב״כ לשעבר, יכול להביע דעה על נושאי ביטחון. כ״ץ: אתה ראש שב״כ לשעבר, לא ראש השב״כ המכהן (גרינצייג)
רופא בשיבא אומת לקורונה; חשד שנדבק בווריאנט 'אומיקרון'
בית החולים שיבא תל השומר מודיע היום כי רופא מחוסן על מלא, ששב מחו"ל, ביצע בדיקת קורונה ואומת לנגיף - כעת קיים חשד כי הוא נשא של הווריאנט הדרום אפריקני 'אומיקרון' | "נבדקים כלל המגעים"
ווריאנט 'אומיקרון' ככה"נ לא פוסח על המחוסנים וכן על צוותי הרפואה. בית החולים שיבא - תל השומר מודיע היום (שני) כי קיים חשד להידבקות רופא בווריאנט החדש.
על פי בית החולים, רופא שחזר מכנס רפואי בלונדון לפני מספר ימים ביצע בדיקת קורונה, ויצא מאומת לנגיף, כעת הועלתה האפשרות כי ייתכן ומדובר בזן האומיקרון אך - טרם התקבלה תשובה סופית לבית החולים.
עוד הוסיפו כי הרופא - מחוסן בשלוש המנות (כולל הבוסטר), וכי מצבו מוגדר - קל. בבית החולים מסרו כי מצבו משתפר והוא אינו נזקק לכל טיפול רפואי.
"נערכה חקירה אפידמיולוגית מיידית, נבדקים כלל המגעים, לרבות בדיקות מעבדתיות".
