ישיבת הממשלה בעניין הטיפול בפשיעה לאומנית על ידי יהודים. השר אבי דיכטר: צריך להחזיר את המעצרים המנהליים. השר ישראל כ״ץ: אני אטפל בביטחון המדינה ואתה תטפל בביטחון התזונתי. דיכטר: מה זה צריך להביע? זו החלטת ממשלה. לא החלטת השר. אני ראש שב״כ לשעבר ויש לי מה לתרום בנושא. כמו שאתה חקלאי ושר חקלאות לשעבר ולכן מותר לך להביע דעה בביטחון המזון, אז כך גם אני, ראש שב״כ לשעבר, יכול להביע דעה על נושאי ביטחון. כ״ץ: אתה ראש שב״כ לשעבר, לא ראש השב״כ המכהן (גרינצייג)
עץ ענק קרס בב"ב: תושב העיר: "כלי רצח של ממש"
עץ ענק קרס הערב בבני ברק - בנס נגרם נזק לרכוש בלבד | זעם בעיר: "מדובר בכלי רצח". התושבים תוהים: מדוע לא גוזזים את העצים המסוכנים?
נס ענק בעיר החרדית: אפס נפגעים באירוע בו קרס עץ על רכב, ברחוב ד"ר נתן בירנבוים בשיכון נווה אחיעזר בבני ברק. תיעודים שמגיעים מזירת האירוע, ממחישים את גודל הנס, וכן, את גודל המחדל בקריסת העץ.
"הכביש היה חסום מהעץ שקרס ופגע בחלקו הקדמי של הרכב. האירוע יכול היה להסתיים בטרגדיה, אבל בנס חנוכה של ממש, נהג הרכב, גבר כבן 30 לא נפצע ולא נזקק לפינוי לבית החולים", סיפר חובש מד"א פנחס רבינוביץ.

עץ הענק שנפל הערב בבני ברק • מוטי גרין
תושב בני ברק נוסף ששהה במקום, שוחח עם 'בחדרי חרדים' כשהוא נסער במיוחד. "זה היה יכול להיגמר בצורה אחרת לגמרי, באסון רב נפגעים", זעק התושב.
לאחר האירוע שבנס נגמר עם נזק ברכוש בלבד - אומר התושב: "חייבים לעצור הכול - ולטפל בעצים", לשיטתו יש לגזוז את אותם עצים המסכנים את עוברי האורח מהר ככל שאפשר. "עץ עם שורשים רקובים עלול להיות כלי רצח של ממש. מדובר בפצצה מתקתקת".
מעיריית בני ברק טרם התקבלה תגובה.
