יקי אדמקר: אוי זה נפלא. מפלגת איזנקוט פרסמה הודעה לפיה אורית סטרוק התקשרה למישהו במפלגה כדי לשכנע אותה לערוק או משהו כזה. והנה זה מלמד על הלחץ של נתניהו וקחו מים קרים ובלה בלה. סטרוק פרסמה תגובה שבה הודתה כי התקשרה לטל אוחנה ממפלגת ישר אבל כדי לאחל לה בהצלחה כי הן עובדות יחד על שיקום יישובי גבול הצפון. 🤣🤣
סלבודקה: הגר"ד לנדו ורעייתו נדבקו בנגיף
הגל החמישי של נגיף הקורונה, מכה גם בעולם הישיבות, כאשר כמה מגדולי ישראל, בראשם הגר"ד לנדו והגרא"י קוק נדבקו בנגיף | כל הפרטים
התפרצות האומיקרון בישראל משפיעה גם על עולם הישיבות: ראש ישיבת סלבודקה הגאון רבי דב לנדו שנשמר מכל משמר בכל תקופת הקורונה נמצא חיובי לנגיף, יחד עם ראש הישיבה נמצאה גם רעייתו הרבנית שתחי'.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי מצבו של ראש הישיבה טוב והוא שוהה בביתו בגבעת הישיבה, כזכור, בכל תקופת הגלים של הקורונה ראש הישיבה נשמר בכל כוחו וכמעט שלא הסיר את המסכה מפניו רק לאחר שקיבל שלושה חיסונים.
בישיבת 'מאור התלמוד' ברחובות נדבק ראש הישיבה הגאון רבי אברהם יצחק הכהן קוק, חבר מועצת גדולי התורה והוא נמצא בקפסולה סגורה בחדרו.
בנוסף, בעולם הישיבות שכבר החלימו מהנגיף ומהשפעת של החורף נרשמו בחורים חולים בכמה ישיבות חשובות בהם ישיבת 'נתיבות חכמה' וולפסון בבית וגן, וכן ישיבת 'קפלן' ברמות, מאות בחורים חיובים לנגיף.
באחת הישיבות מספרים ל'בחדרי חרדים' על 120 חולים אומריקון, כולם בריאים ומרגישים מצוין, כרגע מבודדים בישיבה, חלק מהרמי"ם לא מגיעים.
בעולם הישיבות ממשיכים ללמוד בשגרה שכן גם בגל הראשון והשני הבחורים לא ניזוקו בחסדי שמים.
