פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
סבל מכאבים בחזה: הח"כ הובהל לבית החולים
חבר הכנסת איימן עודה חש חולשה וכאבים בחזה ופנה לבדיקה במרפאת הכנסת. הרופא שלח את עודה לבית החולים לבדיקה ומעקב
במהלך סדר היום של הכנסת, פונה יו"ר הרשימה המשותפת, חבר הכנסת איימן עודה לבית החולים לאחר שסבל מחולשה.
לפי הפרטים, תוך כדי הצבעה חש עודה כאבים בחזה ופנה למרפאת הכנסת לבדיקה ראשונית.
לאחר הבדיקה, הפנה רופא הכנסת את ח"כ עודה להשגחה בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים, לשם הוא פונה על ידי אנשי מד"א.
בפעם האחרונה פונה עודה לבית החולים רמב"ם בחיפה לפני כחצי שנה לארח שסבל מאבנים בכליות, לאחר כמה ימים הוא שוחרר ושב לשגרה.
מבית החולים הדסה נמסר: ח"כ איימן עודה פונה להדסה עין כרם לפני זמן קצר, לאחר שלא חש בטוב. עם הגעתו נבדק על ידי מומחי קרדיולוגיה בהדסה ונראה כי תוצאות בדיקותיו תקינות. הוא יושאר להשגחה במערך הלב בהדסה עין כרם.
