מתכון למגולגלות תמרים נמסות בפה

מתכון מעולה לעוגיות תמרים נמסות בפה, מאפה שאהוב על כולם ומתאים לכל עת, עוגיות מעולות לשמירה במקפיא לשעת צורך ולאורחים מפתיעים

חני לוין | מתכונים 8.1.2022 | 23:23

עוגיות תמרים צילום: נועם זיגדון

מתכון למגולגלות תמרים נמסות בפה

המצרכים למגולגלות תמרים נמסות בפה:

כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 מחמאה (400 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 3/4  כוס שמן
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • ¼ בקבוק תמצית רום

אופן ההכנה למגולגלות תמרים נמסות בפה:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד
  2. מכניסים למקרר למשך חצי שעה
  3. מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, כל כדור מרדדים דק, רצוי בין שני דפי נייר אפיה
  4. מורחים בממרח תמרים + קינמון ניתן לפזר אגוזים מוסיף מאוד
  5. מגלגלים לרולדה וחורצים חריצים
  6. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° ואופים כ-20 דקות
  7. מוציאים מהתנור ומצננים היטב, מפזרים אבקת סוכר ומתענגים

קרדיט: כוכבה כהן

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום