מתכון לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון

מתכון מושלם וקליל במיוחד לדג סלמון המצופה ברוטב מיונז משובח עם חרדל דיז'ון וחצאי פלחי לימון עסיסיים המוסיפים את טועמם המיוחד לדג מושלם

מירב מלכה | מתכונים 21.1.2022 | 10:06

דג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון

מתכון לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון / מירב מלכה

המצרכים לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון:

  • חלקי דג סלמון לפי כמות הסועדים
  • שמן זית
  • 4/5 שיני שום קצוץ
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף מיונז
  • חרדל דיז'ון
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 לימון פרוס לחצאים דקים.

אופן ההכנה לדג סלמון בתנור ברוטב חרדל דיז'ון:

  1. מניחים את חלקי הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומצפים את הדג בשמן זית.
  2. בקערה, מערבבים היטב שום קצוץ, פלפל שחור גרוס וכף מיונז ומצפים את הדג.
  3. מעל רוטב המיונז מצפים את הדג בחרדל דיז'ון ומפזרים כוסברה קצוצה
  4. מניחים פלחי לימון סביב הדג או לצידו
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך עשר דקות עד רבע שעה. (לא יותר)

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום