סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
פעוט למשפחה חרדית נכווה ממסיר שומנים והובהל לבית החולים
פעוט ממשפחה חרדית המתגוררת בעיר בית שמש נכווה בפניו ממסיר שומנים. כוחות ההצלה העניקו לו סיוע ראשוני, כולל מתן חמצן והוא הובהל לבית החולים כשהוא בהכרה ומצבו מוגדר יציב
פעוט משפחה חרדית בשכונה רמה ג' בעיר בית שמש נכווה היום (ראשון) בפניו ממסיר שומנים. כוחות ההצלה העניקו לו סיוע ראשוני, כולל מתן חמצן והוא הובהל לבית החולים כשהוא בהכרה ומצבו מוגדר יציב.
"כשהגענו למקום סיפרו לנו כי הפעוט נכווה בפניו מנוזל ניקוי (מסיר שומנים) מה שגרם לו גם לבעיות נשימה", סיפר אלחנן ורטהיים חובש באיחוד הצלה מסר. "הענקנו לו סיוע ראשוני ומתן חמצן ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים בהכרה במצב יציב", הוסיף ורטהיים.
נחמן טובול דובר און ליין של איחוד הצלה מציין כי לאחרונה ישנה עליה במקרי כוויות ובעיות נשימה מחומרי ניקוי רעילים בקרב ילדים. "חשוב ומומלץ להרחיק מהישג יד של ילדים ופעוטות חומרי ניקוי וכדומה", הוא אומר.
עוד הוא מוסיף כי יש להקפיד על אחסון חומרי ניקוי וחומרים רעילים במיקום שאין לילדים או פעוטות גישה אליהם.
