מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון למשמשים מיובשים ממולאים אורז ברוטב מתקתק
נותרו לכם פירות יבשים? קבלו מתכון מושלם ומעניין במיוחד למשמשים במילוי של אורז בשילוב של צימוקים וחמוציות הנאפים בתנור ברוטב מתקתקת ומעורר תיאבון
מתכון למשמשים מיובשים ממולאים אורז ברוטב מתקתק / מירב מלכה
המצרכים למשמשים מיובשים ממולאים אורז ברוטב מתקתק:
- משמשים מיובשים
- חמוציות
- צימוקים
למילוי:
- 1 כוס אורז
- 2 כוסות מים
- מלח
- פלפל שחור
לרוטב:
- 1/2 כוס מים רותחים
- 3 כפות סילאן
- 2 כפות רכז רימונים
- 1/4 כף שמן
- 2 כפות סוכר חום
אופן ההכנה למשמשים מיובשים ממולאים אורז ברוטב מתקתק:
- בסיר מכניסים את האורז עם המים, המלח והפלפל שחור, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מבשלים 3/4 בישול.
- לאחר מכן חוצים את המשמשים.
- ממלאים אותם באורז.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים חמוציות וצימוקים.
הכנת הרוטב:
- בכוס מערבבים את המים הרותחים, הסילאן, רכז הרימונים, השמן וסוכר חום ומערבבים היטב לקבלת רוטב אחיד וחלק.
- שופכים בצורה אחידה את הרוטב מעל המשמשים .
- מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות.
- ניתן להוריד את הכיסוי לקראת סוף האפייה ולתת לזה השחמה.
- ניתן לבשל את הכל על הגז עד לריכוך.
בהצלחה רבה ובתאבון.
