סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
187 מחוברים למכשיר ההנשמה • עדכון קורונה יומי
מספר המאומתים שהתגלו אתמול יורד ל-76 אלף, מתוך 350 אלף בדיקות • 888 חולים קשה, מתוכם 187 מחוברים למכשיר ההנשמה • למעלה מ-600 אלף איש התחסנו עד כה במנה הרביעית • עדכון קורונה יומי
משרד הבריאות מעדכן הבוקר (רביעי) את נתוני תחלואת הקורונה. 76 אלף מאומתים חדשים אובחנו אתמול, מתוך 348 אלף בדיקות שפוענחו.
יש לציין, מספר המאומתים האמיתי - בשטח, ככל הנראה גבוה בהרבה, אך לא מדווח למשרד הבריאות.
מנין החולים קשים בבתי החולים מוסיף להיות גבוה, והוא עולה מ-845 אמש, ל-888 הבוקר. מתוכם, 187 הם חולים שמחוברים למכשיר ההנשמה.
מספר הקורבנות מפרוץ הנגיף מתעדכן ועולה ל-8,502 נפטרים לא עלינו.
לצד התחלואה, עומד מספר המתחסנים במנה הרביעית על לא פחות מ-611,073, זאת על אף הפקפוק ביכולתם ונחיצותם בעת הזו. כמו כן, 4,431,086 איש התחסנו עד כה במנה שלישית. 6,070,627 במנה השנייה. ו-6,687,355 במנה הראשונה.
