איתי בלומנטל: פרסמתי הערב עם רועי קייס: האמריקנים בקשו מישראל להשעות את תקיפת מעבר אל-מצנע בגבול סוריה - לבנון, זמן קצר אחרי שדובר צה"ל בערבית אביחי אדרעי, הוציא אתמול התראת פינוי לפני תקיפה. בצה"ל אמרו שחיזבאללה עושה שימוש במעבר ובכביש M30 הסמוך לצרכים צבאיים, וכי צה"ל נערך לתקוף את המתחם, דרש מכל מי שנמצא במקום להתפנות. מסתבר שישראל קבלה מארה"ב בקשה להשעות את תקיפת המעבר, מטעמים "מדיניים", ולהשאיר את הטיפול בנושא לאנשי הביטחון הסורים שפועלים מטעם הנשיא אחמד א-שרע. לדברי גורם הבקיא בנושא, בממשל הסורי טענו בפי האמריקניים שהם פועלים נגד חיזבאללה, וכי בימים האחרונים סכלו נסיונות הברחת אמל"ח מסוריה ללבנון. בשלב זה, תקיפת המעבר טרם יצאה אל הפועל.
מי יגרוף את כל הקופה? הגרלה יוצאת דופן תיערך ביום חמישי
ההזדמנות האחרונה שלכם לזכות ב'כל הקופה' • הדלת הפתוחה לזכות בדירה, רכב ומשכורת לשנה תיסגר ביום חמישי בחצות • הכסף ינותב לבניית קריית 'שתילי חינוך' למען בעלי צרכים מיוחדים, כך שמדובר בזכות עצומה, מעבר להזדמנות לגרוף פרס מכובד
הפעם זו ההזדמנות האחרונה בהחלט שלכם. ביום חמישי ט' באדר א' בחצות, מוקדי 'כל הקופה' יסגרו. נותרו עוד יומיים עד שחלון ההזדמנויות שלכם לגרוף את 'כל הקופה' ייסגר. הזריזים שיספיקו לרכוש כרטיסים למיזם 'כל הקופה' של 'פיתוחים' יכנסו להגרלה השווה ביותר, הגרלה על 'כל הקופה'.
המיזם החדשני של 'כל 'הקופה' מעניק לזוכה אפשרות לגרוף את כל הקופה ולהסיר ממכם לתקופה את כל הדאגות הכלכליות. בשנה שעברה המיזם יצא לדרך עם הבטחה, השנה הוא חוזר עם קבלות. קבלות מהזוכה של השנה שעברה, הגב' אפרת מנצור, שמספרת איך ההגרלה שינתה לה את החיים וזאת בזכות זה שהיא גרפה בשנה שעברה את כל הפרסים שבקופה. דופלקס בטבריה, רכב חדש, משכורת לשנה. בשנה שבה רבים מאתנו התמודדו עם שאלות לגבי העתיד הכלכלי שלנו, לזוכה של 'כל הקופה', נחסך העול הכלכלי. יש כאלו שמבטיחים לשנות לכם את החיים מקצה לקצה, ב'כל הקופה' לא מבטיחים הבטחות גדולות, באנו רק לסדר לכם את העתיד הכלכלי שלכם. בשנה שעברה עשינו את זה בהצלחה, לכן השנה שבנו בגדול.
מיזם 'כל הקופה', בפעם השנייה. גם השנה, כמו בשנה שעברה, הזוכה גורף את 'כל הקופה' והקופה מלאה-מלאה: סופר גלגלי: יונדאי וניו 2021 החדש +ביטוח לשנה שלמה. גם עתיד כלכלי: דופלקס בטבריה עם נוף פנורמי לכנרת. גם רוגע ושלווה כלכלים: משכורת קבועה לשנה בסכום של 10,000 שקל לחודש. רכשת חבילה של כרטיסים, יש לנו בונוס בשבילכם. הגרלה על כרטיס טיסה זוגי לניו-יורק. טבעת יהלום. פינת אוכל. רכב ממונע. כרטיס אשראי טעון ב-5,000 שקל.
בזכות התרומה שלכם, נוכל להגשים את החלום הגדול של 'פתחיה' להשלים את הקמתה של קריית החינוך הגדולה, מתחם שכולו עולם של חינוך מיוחד. קריית 'שתילי חינוך' בבית שמש.
אל תמתינו לרגע האחרון. אל תחכו לעומס על הקווים. הזדרזו כבר עכשיו ותבטיחו לעצמכם את הסיכוי לזכות ב'כל הקופה', ולחצו כאן להשתתפות>>>
