סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
מפחיד: הפעוט החרדי נחנק ממדבקות המשחק
פעוט חרדי כבן שנה נחנק בביתו שבשכונת גאולה בירושלים. פרמדיק איחוד הצלה שהוזעק למקום, חילץ מקנה נשימתו מספר מדבקות משחק, ופינוהו במצב יציב לבית החולים הדסה הר הצופים
ילד חרדי כבן שנה נחנק הערב (שלישי) בביתו שבשכונת גאולה בירושלים. פרמדיק איחוד הצלה שהוזעק למקום, חילץ מקנה נשימתו של הילד, מספר מדבקות משחק, ופינוהו במצב יציב לבית החולים הדסה הר הצופים.
"כשהגעתי למקום הפעוט היה במצוקה נשימתית ונמסר לנו כי נחנק", סיפר הפרמדיק, אריאל בן דוד, שחילץ מיד מקנה הנשימה של הפעוט מספר מדבקות משחק. לאחר מכן כאמור, הוא פונה בניידת טיפול נמרץ של איחוד הצלה לבית החולים הדסה הר הצופים "בהכרה במצב יציב".


באגף דוברות והסברה של איחוד הצלה קוראים הערב להורים ומבוגרים להרחיק ולמנוע מילדים ופעוטות גישה לחלקי משחק, ניירות, מדבקות, או משחקים העלולים לגרום לחנק או פציעות. "זהירות ונקיטה בכללי הבטיחות והזהירות ימנעו אסונות מיותרים", התריעו בארגון.
