גורם ישראלי בכיר לינוניז: "הפסקת האש בלבנון תמשך באותה מתכונת שהתקיימה עד עכשיו. אנחנו נשארים בשטח עם חופש פעולה באיזורים שבשליטתנו, ועם חופש פעולה לתקוף כל איום מיידי או שמתהווה נגדנו. חזבאללה במצב קשה מאוד ושידר לאיראן אותות מצוקה קשים. לכן האיראנים כ"כ התאמצו על הפסקת המלחמה בלבנון, אך נכשלו. זה הישג אדיר של ראש הממשלה. בלבנון קורים דברים טובים מאוד. אם אתה מבודד את ארוע הרחפנים, שנמצא לו פתרון בקרוב, מה שקורה בלבנון זה מצויין. התמדה, שיטתיות ונחישות"
יורש העצר הסעודי: "לא רואים בישראל אויבת"
כלי תקשורת בסעודיה מצטטים ראיון שהעניק יורש העצר הסעודי MBS למגזין אטלנטיק ובו התייחסות לסוגיית הנרמול עם ישראל: מקווים שהבעיה בין הישראלים לפלסטינים תיפתר. לא רואים בישראל אויבת. רואים בה בעלת ברית אפשרית ויש אינטרסים רבים שאפשר לממש ביחד, אבל חלק מהבעיות חייבות להיפתר לפני כן"
מוחמד בן סאלמן, יורש העצר הסעודי, העניק ראיון מגזין אטלנטיק, ובו התייחס לסוגיית הנרמול היחסים עם מדינת ישראל.
"מקווים שהבעיה בין הישראלים לפלסטינים תיפתר. לא רואים בישראל אויבת. רואים בה בעלת ברית אפשרית ויש אינטרסים רבים שאפשר לממש ביחד, אבל חלק מהבעיות חייבות להיפתר לפני כן", הוא אומר.
התרגום באדיבות חשבון הטוויטר של רועי קייס, 'כאן 11'.
