23:14 דיווח בוול סטריט ג'ורנל: מפציצי B1 של צבא ארה"ב הטילו 100 פצצות במשקל 900 ק"ג במהלך המבצע לחילוץ איש הצוות האמריקני שהופל באיראן. הפצצות הוטלו על כבישים, מטרות אדם ומחנות צבאיים של משמרות המהפכה - במטרה להבטיח שהמשימה תצליח
22:23 איתי בלומנטל: הידוק דרמטי ביחסים הביטחוניים בין ישראל לאיחוד האמירויות, רואים באיראן אויב משותף. נקווה שבעתיד נוכל לספר יותר
22:16 תקיפה בדאחיה של ביירות לעבר הקומה העליונה של בניין בו נמצא סניף הבנק הצרפתי, בשכונת ביר אל-עבד. התקיפה הייתה ללא התראה מוקדמת (קייס)
22:14 עיריית קריית שמונה בוחנת את האפשרות להגיש תביעה בינ"ל נגד מדינת לבנון בגין נזקי המלחמה. בעירייה אומרים שהם נסמכים על התביעה שהגישו תושבי מג׳דל שמס לאחר הרג 12 הילדים בקיץ 2024 (רובי המרשלג)
22:04 טראמפ: מתחילת התקיפה מחר ב8 בערב יקח לנו 4 שעות, ועד 12 כל גשר באיראן יושמד וכל תחנות הכוח באיראן יפסיקו לפעול, יבערו ויתפוצצו, ולעולם לא ישומשו שוב.
21:22 עמית סגל: היסטוריה בחלל: החללית ארטמיס עברה מרחק של 400,000 קילומטר והפכה לחללית המאוישת המרוחקת ביותר מכדור הארץ
21:22 מיכאל שמש: טראמפ: יש לאיראן עכשיו פרק זמן עד מחר בערב. הם ביקשו הארכה. נתתי להם. יש להם עד מחר. אני יכול להגיד לכם שהם מנהלים מו"מ בכוונה טובה. אנחנו נותנים להם עד מחר 8 בערב, ואחר כך לא יהיו להם גשרים לא יהיו להם תחנות כוח. חזרה לעידן האבן.
21:18 אבו עלי אקספרס: טראמפ מתנגד למעורבות של כוחות כורדים באיראן: אני חושב שכוחות כורדים לא צריכים להתערב. אני חושב שהם מביאים איתם כמה בעיות. הם מביאים מוות לעצמם.
21:17 תומר אלמגור: טראמפ כינה את פתיחת מצר הורמוז "עדיפות עליונה", והוסיף: "אנחנו יכולים להפציץ אותם חזק מאוד, אבל כדי לסגור את המצר, אתה צריך טרוריסט אחד עם מוקשים"
21:17 אבו עלי אקספרס: שר המלחמה האמריקאי פיט הגסת': היום יהיה מספר התקיפות הגדול ביותר מאז היום הראשון של המבצע . מחר? אפילו יותר מהיום.
21:16 3 נעצרו לחקירה לאחר שהפגינו נגד אלימות משטרתית מול תחנת משטרת לב תל אביב. מהמשטרה נמסר שקצין משטרה כרז למפגינים לפנות את שערי התחנה והמפגינים סירבו להתפנות מהמקום
21:12 מיכאל שמש: טראמפ: אמרתי אתמול לביבי נתניהו שאם איראן הייתה משיגה נשקים גרעיניים, ישראל הייתה מושמדת. וגם את סעודיה ומקומות אחרים במזרח התיכון.
19:12 ליאור באקאלו: במשרד האוצר דורשים לא לפתוח את מערכת החינוך ללמידה מרחוק, אלא להשאיר אותה סגורה להמשך המלחמה. בשלב זה מדובר על שלושת השבועות הבאים, הימים יחזרו על חשבון חופשת הקיץ בחודש יולי
19:10 אלמוג בוקר: אין מרגש מזה: מאבק שיכול להציל חיים - ומצליח. אחרי היישובים בקו העימות ובאילת, פיקוד העורף מאריך החל ממחר בשעה 12:00 את זמן ההתרעה לשיגורים מלבנון גם בגולן.
19:03 הותרו לפרסום שמותיהם של ארבעת ההרוגים שחולצו מהריסות המבנה שקרס אתמול בחיפה כתוצאה מפגיעה ישירה של טיל. בני הזוג ולדמיר ולנה גרשביץ ז"ל, כבני 80, בנם דימה גרשביץ ז"ל בן ה-40 ולוסיל-ג'ין ז"ל בת ה-30.