יעקב ברדוגו ב׳ערוץ 14׳: ״בשיחות סגורות של רונן בר הוא אמר שהוא עתיד לסיים את תפקידו בקרוב מאוד - לא אתפלא אם זה עניין של ימים ספורים. הייתה ׳ברית אוקטובר׳ בין יואב גלנט, רונן בר והרצי הלוי ששמרו אחד על השני ותיאמו בניהם את המהלכים. גלנט לא האמין לרגע שהוא יפוטר והוא תלה תקווה ב-׳ליל גלנט 2׳ ובאנשי השמאל שיצילו אותו״.
מתכון לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת
לכל חובבי הקדאיף: קבלו מתכון לכנאפה במילוי של תערובת בשר משובחת, מתאימה כתוספת נהדרת לכל ארוחה בשרית הולמת
מתכון לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת / נועם זיגדון
המצרכים לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת:
- 450 גרם קדאיף
- 4 כפות שמן זית
למילוי:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 3 בצלים גדולים קצוצים דק
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1/2 כוס צנוברים
- אגוז מוסקט / בהרט / ראס אל חנות
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לכנאפה במילוי תערובת בשר משובחת:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את הבשר, הפטרוזיליה, הצנוברים והתבלינים ומערבבים הייטב לאיחוד, מבשלים תוך ערבוב במשך כ10 דקות
- בקערה מערבבים הייטב את הקדאיף עם 4 כפות שמן זית
- חצי מהכמות מסדרים בתבנית משומנת, מעל הקדאיף מניחים את תערובת הבשר ומל הבשר מניחים את שערות הקדאיף שנותרו
- מהדקים היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25 דקות או עד להשחמה
- סמוך להגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים בזילוף טחינה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון