חגיגות 15 שנה ל׳קול ברמה׳ - שר התקשורת שלמה קרעי בראיון למנדי ריזל בחדשות השבוע ב'קול ברמה': ״אני עובד על פתיחת השידורים לכל הארץ. יש חקיקה ממשלתית שאני מקדם, בנוסף לחקיקה הפרטית שנעצרה בוועדת הכלכלה. אני מקווה שביום הולדת ה-16 של ׳קול ברמה׳ נוכל לשמוע אותם בכל הארץ״.
מתכון לשניצל קריספי במילוי פטריות
ארוחת צהרים מפנקת או תוספת נהדרת לסעודה בשרית: מתכון לחזה עוף במילוי תערובת פטריות עסיסית ומוצלחת מצופים בפירורי לחם מוזהבים המעניקים קריספיות מושלמת למנה בשרית הולמת
מתכון לשניצל קריספי במילוי פטריות / נועם זיגדון
המצרכים לשניצל קריספי במילוי פטריות:
- 1 ק"ג שניצל עוף דק
למילוי:
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 סלסלת פטריות קצוצות דק
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 2 שיני שום כתוש
- ¼ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כמון
- 1 כפית אבקת מרק פטריות
- ¼ כוס מים
- מעט מלח
- ¼ כוס שמן
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- פירורי לחם
- שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה לשניצל קריספי במילוי פטריות:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות והשום ומתבלים
- בכוס נפרדת מכניסים את אבקת מרק הפטריות יחד עם המים ומערבבים היטב
- מוסיפים את המים עם אבקת המרק לתוך הסיר עם הבצל המטוגן והפטריות ומערבבים הייטב
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים על אש נמוכה במשך כחצי שעה עד לצמצום הנוזלים
- בקערית קטנה מניחים שתי פרוסות של חזה עוף וממלאים בפנים בכף מתערובת הפטריות
- סוגרים את חזה העוף מעל התערובת, כך שייווצר כמין לחמניית חזה עוף ממולא פטריות (רצוי לנעוץ קיסמי שיני בתחתית)
- מגלגלים את חזה העוף הממולא בביצה טרופה ולאח"מ בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה נאה. משני צדדים
- ניתן לאפות בתנור עם התזת ספריי שמן על חזה העוף המצופה בחום של 180 מעלות במשך כ30 דקות.
- מגישים לצד פירה עסיסי וסלט ירוקת.
בהצלחה רבה ובתאבון