יעקב ברדוגו ב׳ערוץ 14׳: ״בשיחות סגורות של רונן בר הוא אמר שהוא עתיד לסיים את תפקידו בקרוב מאוד - לא אתפלא אם זה עניין של ימים ספורים. הייתה ׳ברית אוקטובר׳ בין יואב גלנט, רונן בר והרצי הלוי ששמרו אחד על השני ותיאמו בניהם את המהלכים. גלנט לא האמין לרגע שהוא יפוטר והוא תלה תקווה ב-׳ליל גלנט 2׳ ובאנשי השמאל שיצילו אותו״.
טעם חדש: מתכון לדג סלמון בדבש ומקלות שקדים
מתכון חדש ונהדר לדגי סלמון לכבוד שבת קודש, מתכון המשלב בתוכו דבש, תפוזים וסויה המתובלים בג'ינג'ר וסוכר ונאפים בתנור יחד עם מקלות שקדים הנותנים את הטעם המושלם לדגים חגיגיים ומיוחדים
מתכון לדג סלמון בדבש ומקלות שקדים / נועם זיגדון
המצרכים לדג סלמון בדבש ומקלות שקדים:
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות דבש
- 1 כף סוכר חום / סילאן
- 1 כפית ג’ינג’ר מגורר
- גרידת תפוז מחצי תפוז
- 3 שיני שום כתוש
- 1 כף רוטב סויה
- ¼ כוס שמן זית
- 1 כפית מלח
- שקדים גרוסים בצורת מקלות
אופן ההכנה לדג סלמון בדבש ומקלות שקדים:
- משרים את הדג עם מעט מיץ לימון במשך כרבע שעה, שוטפים הייטב ומסננים
- בקערה מערבבים הייטב את כל המצרכים מלבד השקדים
- מסדרים את הדגים בתבנית ויוצקים עליהם את הרוטב
- מפזרים את השקדים מעל הדג
- ומכניסים לקירור למשך שעה לספיגת טעמים
- לאח"מ מוציאים את הדגים מהמקרר ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כרבע שעה
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד שעועית ירוקה ופרוסות לימון
בהצלחה רבה ובתאבון