מבזקים מבזקים +
תל אביב 21°c
באר שבע 21°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 21°c
אשדוד 21°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 21°c
באר שבע 21°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 21°c
אשדוד 21°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

קל זריז והכי טעים: מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות

קל מהיר והכי טעים שיש, מתכון לסופלה מוצלח שתוכלו להכין בקלות בכל פעם שמתחשק לכם להתפנק על קינוח שוקולדי חמים ומשובח

קל זריז והכי טעים: מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות
סופלה שוקולד צילום: נועם זיגדון

מתכון לסופלה שוקולד עם הפתעות / נועם זיגדון

המצרכים לסופלה שוקולד עם הפתעות:

כוס מדידה 240 מ"ל

  • ½ כוס קמח תופח
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • 5 כפות שטוחות סוכר
  • 2 ביצים L

תוספות:

  • קוביות שוקולד מריר או לבן
  • לקישוט - אבקת סוכר

אופן ההכנה לסופלה שוקולד עם הפתעות:

  1. ממיסים  את החמאה והשוקולד המריר, מוסיפים פנימה את המלח והסוכר, מערבבים הייטב ומורידים מהאש
  2. מוסיפים ½ כוס קמח ומערבבים היטב לאיחוד
  3. מוסיפים בהדרגה ביצה אחרי ביצה תוך כדי ערבוב תמידי
  4. יוצקים את הבלילה ל - 4 תבניות או 2 ספלים גדולים
  5. מכניסים בכל סופלה קוביות שוקולד מריר או לבן
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים בין 8-10 דקות
  7. מוציאים מהתנור מפזרים אבקת סוכר ומתענגים לצד גלידה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 

 צבע אדום

art