דפנה ליאל: המפלגה בראשותו של הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט, "ישר!", אושרה באופן רשמי אצל רשם המפלגות לאחר שדחה היום התנגדות שהוגשה בנושא
מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת
מתכון מוצלח לפשטידה מיוחדת וטעימה, פשטידת קישואים ותפוחי אדמה בשילוב ירק קצוץ ותיבול אנין תעניק לכם תוספת נהדרת לכל ארוחה
מתכון לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת:
- 4 קישואים גדולים
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל גדול
- 4 ביצים L
- ½ כף אבקת מרק
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כוס קמח תופח
אופן ההכנה לפשטידת קישואים ותפוח אדמה מושלמת:
- בפומפייה גסה מגרדים את תפוחי האדמה, הבצל והקישואים
- מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים הייטב
- מחממים סיר עם ¼ כוס שמן ועבירים את תערובת הירקות פנימה
- מבשלים על הגז עם סיר מכוסה במשך כ- 10 דקות עד שקצוות מקבלות גוון שחום
- מכבים את האש ומעבירים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 40 עד 50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת.
- מוציאים מהתנור ממתינים לצינון, חותכים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
