דיווח בפייננשל טיימס: שר ההגנה של ארה"ב פיט הגסת' עדכן את שר ההגנה של יפן שינג'ירו קויזומי כי בעקבות המלחמה באיראן צפויים עיכובים חמורים באספקת 400 טילי הטומהוק שיפן רכשה בשנת 2024
האב שבנו נטבח בשמחת תורה תקף את "הארץ": "מלשינים ארורים"
האב השכול תקף בחריפות את עיתון "הארץ": "בננו נשרף חי ואתם שורפים לנו את הלב"
אליהו ליבמן, ראש מועצת קרית ארבע לשעבר שבנו אליקים נרצח בשבעה באוקטובר, תקף את עיתון "הארץ" בחשבון הטוויטר שלו בעקבות פרסום התחקיר שטען כי חיילי צה"ל מפעילים את ערביי עזה כמגנים אנושיים.
"אתם מלשינים ארורים", תקף ליבמן בתגובה לפרסום הכתבה. "לא מספיק כל הנרצחים הנופלים החטופים והפצועים, אתם מסכנים בתחקירים שלכם את לוחמי צה"ל הגיבורים. מסכנים את מדינת ישראל".
עוד כתב: "אין לכם לא סליחה ולא כפרה. כמה דם יהודי היה יכול להיחסך מלהישפך בלי המוסר המעוות שלכם. הבן שלנו נישרף חי ואתם שורפים לנו את הלב ברשעות שלכם".
כזכור, במשך כחצי שנה נחשב אליקים ליבמן לחטוף בעזה, אך שרידי גופתו אותרו בבית העלמין בחולון לאחר שנקברו בשוגג יחד עם נרצחת אחרת ונודע כי הוא נרצח ב-7 באוקטובר.
