׳כאן 11׳ בפרסום ראשון: בצה״ל שוקלים מתקפה משמעותית בתימן.
מתכון לנודלס עם חזה עוף, פטריות וקשיו
מחפשים ארוחה אסיאתית מהירה וטעימה? נודלס מוקפץ עם חזה עוף, פטריות וקשיו הוא התשובה המושלמת! שילוב טעמים מושלם של מתוק, מלוח וחריף, ירקות טריים ובשר רך, יהפכו את הארוחה שלכם לחוויה קולינרית אמיתית
מתכון לנודלס עם חזה עוף, פטריות וקשיו / נועם זיגדון
המצרכים לנודלס עם חזה עוף, פטריות וקשיו:
- 1 חבילת נודלס מצונן של מסעדות (או 2 חבילות נודלס אודון )
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות
- חופן קשיו חצוי
- 400 גרם חזה עוף או פרגיות חתוך
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות גסות
- 3 שיני שום כתושה
- 2 כפות סויה
- 2 כפות טריאקי
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית אבקת מרק פטריות
- 2 כפיות פפריקה מתוקה
- ½ כפית כמון - לא חובה
- ½ כפית מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לנודלס עם חזה עוף, פטריות וקשיו:
- חותכים את חזה עוף לקוביות בנוניות ומעבירים לקערה
- מוסיפים לקוביות חזה העוף את הרוטב סויה והטריאקי ומערבבים הייטב
- מניחים בצד לספיגת הטעמים
- מחממים סיר עם השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
- מוסיפים את הכורכום והשום, מערבבים ומחממים מעט
- מוסיפים את הפטריות וקוביות חזה העוף ומקפיצים במשך כעשר דקות
- מוסיפים את התבלינים ואבקת מרק פטריות ומקפיצים שוב במשך מספר דקות
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות יצרן ומוסיפים לסיר
- מערבבים הייטב ומבשלים כחמש דקות נוספות
- לפני ההגשה מפזרים בצל ירוק קצוץ אפשר גם מעט קשיו קלוי ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון