השר עמיחי שיקלי בראיון ל׳ישראל היום׳ על הסערה שחולל - ״אני לא מצטער לרגע שעודדתי את בכיר השב״כ א' לחשוף את התנהלות רונן בר. א' הציג לי מידע מחקירה שניהל השב״כ נגד בן גביר. נחרדתי ממה שראיתי. ראש הארגון מנהל חקירות נגד נבחרי ציבור. הוא מנצל את הכוח של הארגון כדי לקדם אג'נדה פוליטית. אמרתי לא' שיש חשיבות אדירה שהציבור יכיר אירוע כזה״.
מתכון לדג סול עם עגבניות שרי ובזיליקום
אוהבים לגוון עם הדגים לשבת? קבלו מתכון קל ומהיר לדגים מוצלחים וטעימים, דגי סול בתנור עם עגבניות שרי ובזיליקום יעניקו לכם מנה משובחת ומושלמת

מתכון לדג סול עם עגבניות שרי ובזיליקום / נועם זיגדון
המצרכים לדג סול עם עגבניות שרי ובזיליקום:
- 4 דגי סול
- 6 שיני שום חתוך
- 10 עלי בזיליקום טרי חתוך
- 10-15 עגבניות שרי
- 2 כפות צנוברים/שקדים פרוסים
- ½ כף רוטב פסטו
- ¼ כוס שמן זית
- 4 כפות מים
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- מעט אבקת מרק - לא חובה
אופן ההכנה לדג סול עם עגבניות שרי ובזיליקום:
- משרים את הדגים עם מים ומיץ לימון, שוטפים הייטב ומייבשים במגבת נייר
- מפזרים בתבנית עלי בזיליקום ושום ומניחים את הדגים ואת העגבניות שרי
- בקערית מערבבים הייטב את התבלינים עם השמן, הלימון, המים והצנוברים
- שופכים את תערובת התבלינים על הדגים ומברישים אותם הייטב כך שהרוטב יגיע לכל הדגים
- מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כרבע שעה
- מוציאים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון