מבזקים מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 27°c
חיפה 27°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
י"ג תמוז התשפ"ה | 09.07.2025
תל אביב 27°c
באר שבע 27°c
חיפה 27°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למטבוחה הכי קלה טעימה וריבתית

הכירו את המתכון למטבוחה המושלמת שתשדרג כל ארוחה! מטבוחה קלה להכנה, עשירה בטעמים, ובעלת מרקם ריבתי ממכר שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. עם עגבניות בשלות, פלפל חריף, שום ונגיעת סוכר, תגלו עולם חדש של טעמים. מומלץ להגיש עם חלה טרייה

מתכון למטבוחה הכי קלה טעימה וריבתית
סלט מטבוחה צילום: נועם זיגדון

מתכון למטבוחה הכי קלה טעימה וריבתית / נועם זיגדון

המצרכים למטבוחה הכי קלה טעימה וריבתית:

  • 15-20 עגבניות בשלות 
  • 2-3 פלפלים חריפים
  • 10 שיניי שום
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/2 כוס שמן

לתוספת לאחר בישול של חצי שעה:

  • ¼ כוס שמן
  • 1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה למטבוחה הכי קלה טעימה וריבתית:

  1. מכניסים את כל הירקות למעבד מזון וטוחנים הייטב
  2. מכניסים את התערובת לסיר, רצוי סיר יציקה
  3. מוסיפים את התבלינים, הסוכר והשמן
  4. מכסים את הסיר ומבשלים במשך חצי שעה עד לצמצום הנוזלים
  5. לאחר חצי שעה מערבבים בכוס את הפפריקה והשמן ושופכים מעל המטבוחה
  6. מכסים את הסיר מעבירים ללהבה בינונית על אש נמוכה וממשיכים לבשל במשך כ-40 דקות
  7. חשוב מאוד לערבב את המטבוחה כל כמה דקות כדי שלא תשרף
  8. ממתינים לצינון ושומרים בקופסא אטומה במקרר.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לסלט מטבוחה

 צבע אדום

art